Kategorier

Producenter

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

PayPal

Nyeste anmeldelser

Gounod: Sct. Ceciliamessen. Hendricks, Dale. Pretre. 1 CD. EMI
Noget af det mest iørefaldende kormusik er Gounods Sct. Cecilia messe med Barbara Hendricks som sol ...
Dec 10, 2017
Bach Choir Family Carols. David Willcocks. 1 LP. Decca
Dette er en fantastisk LP med et skønt udvalg af christmas carols i skønne arrangementer. Jeg har ...
Nov 27, 2017

Alle anmeldelser

V Anders

Dec 10, 2017
5
(5/5
Gounod: Sct. Ceciliamessen. Hendricks, Dale. Pretre. 1 CD. EMI
Noget af det mest iørefaldende kormusik er Gounods Sct. Cecilia messe med Barbara Hendricks som solist fra den gang hun var på toppen. Det er så smukt at man næsten får tårer i ørenene.
 
Mette Brodersen

Nov 27, 2017
5
(5/5
Bach Choir Family Carols. David Willcocks. 1 LP. Decca
Dette er en fantastisk LP med et skønt udvalg af christmas carols i skønne arrangementer. Jeg har LP'en, som var en gave fra min far tilbage i 1980'erne. Siden har jeg fundet den på CD, hvor den har skiftet navn til World of christmas carols. Kan virkelig anbefales.
 
H Jan

Oct 25, 2017
5
(5/5
Casta Diva. Angela Gheorghiu. 1 CD. EMI
Fantastisk!!!
 
Anders Vinther

Oct 16, 2017
5
(5/5
Rachmaninov: Klaverkoncert nr. 3. Volodos, James Levine, Berliner PO. 1 CD. Sony
Naturligvis kan alle pianister der bliver udgivet på plade (CD) spille. Men det er de færreste der kan få musik ud af det. At få deres eget spil til at harmonere med orkesterspillet så det virkelig kommer til at svinge. Det gør denne indspilning.
 
Anders Vinther

Oct 8, 2017
5
(5/5
Mussorgsky: Udstillingsbilleder. + Liszt: Harmonies du Soir + Rigoletto variations. Heine Skov Jensen. 1 CD. Classico 917
Der er ingen tvivl om at Udstillingsbilleder hører blandt de mest elskede værker i klaverlitteraturen, selv om det oftest høres i orkesterversionen instrumenteret af enten Ravel eller Shostakovich. Mange tror, at man skal udenlands for at finde en god version at dette klaverværk. Dette er slet ikke tilfældet. En af de bedste fortolkninger jeg endnu har hørt er denne version med den danske pianist Heine Skov Jensen, tillige er lyden rigtig god. Anbefales ubetinget.
 
Anders Vinther

Oct 8, 2017
5
(5/5
Beethoven: Klaverkoncert nr. 1-5. Michael Roll, RPO. Howard Shelley. 3 CD. Membran
Nu er det så nemt at vælge en af snob versionerne med nogle store kendte navne. Men man bliver tit snydt. For ikke alle er i den samme klasse som denne her udgave. Faktisk hører denne samling af Beethovens klaverkoncerter til blandt mine absolutte favoritter. Anbefales ubetinget.
 
V Anders

Sep 19, 2017
5
(5/5
Bobby McFerrin & Chick Corea: The Mozart Sessions. 1 CD. Sony
Musikalsk helt ud over det sædvanlige.
 
Anders Vinther

Sep 15, 2017
5
(5/5
Vivaldi: Sene violinkoncerter. Giuliano Carmignola. 1 CD. Sony
Giuliano Carmignola hører utvivlsomt blandt de 3-4 allerdygtigste nulevende violinister i dag.Det er rigtig som nogle påstår, at Vivaldi godt kan lyde lidt ensformig i mange af hans koncerter. (Jeg kan huske en anmeldelse jeg læste en gang, hvor han skrev, at Vivaldi ikke havde skrevet 600 koncerter, men en koncert 600 gange!) Dette gælder absolut ikke denne plade, det er 6 af de bedste barokviolinkoncerter der overhovedet er skrevet, og utrolig viritoust udført af ovennævnte. Anbefales ubetinget.
 
Anders Vinther

Sep 12, 2017
5
(5/5
Mahler: Symfoni nr. 1-10. Simon Rattle dirigerer BPO & WPO. 14 CD. EMI
Simon Rattle har altid været en fremragende fortolker af Mahler. I den prestigefyldte EMI Great Recordings of the Century serie, nåede han at få hele 3 titler med fra denne Mahler cyklus, som kun bestod af i alt 150 titler alle udvalgt at "The Grammophon".
 
Anders Vinther

Sep 12, 2017
5
(5/5
Mahler: Symfoni nr. 1-10. Simon Rattle dirigerer BPO & WPO. 12 CD. Warner
Simon Rattle har altid været en fremragende fortolker af Mahler. I den prestigefyldte EMI Great Recordings of the Century serie, nåede han at få hele 3 titler med fra denne Mahler cyklus, som kun bestod af i alt 150 titler alle udvalgt at det førende engelske musiktidsskrift "The Grammophon".
 
side: 12345