Kategorier

Producenter

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

PayPal

Nyeste anmeldelser

Rachmaninov: Klaverkoncert nr. 3. Volodos, James Levine, Berliner PO. 1 CD. Sony
Naturligvis kan alle pianister der bliver udgivet på plade (CD) spille. Men det er de færreste der ...
Oct 16, 2017
Mussorgsky: Udstillingsbilleder. + Liszt: Harmonies du Soir + Rigoletto variations. Heine Skov Jensen. 1 CD. Classico 917
Der er ingen tvivl om at Udstillingsbilleder hører blandt de mest elskede værker i klaverlitteratu ...
Oct 8, 2017
Beethoven: Klaverkoncert nr. 1-5. Michael Roll, RPO. Howard Shelley. 3 CD. Membran
Nu er det så nemt at vælge en af snob versionerne med nogle store kendte navne. Men man bliver tit ...
Oct 8, 2017

Alle anmeldelser

Anders Vinther

Oct 16, 2017
5
(5/5
Rachmaninov: Klaverkoncert nr. 3. Volodos, James Levine, Berliner PO. 1 CD. Sony
Naturligvis kan alle pianister der bliver udgivet på plade (CD) spille. Men det er de færreste der kan få musik ud af det. At få deres eget spil til at harmonere med orkesterspillet så det virkelig kommer til at svinge. Det gør denne indspilning.
 
Anders Vinther

Oct 8, 2017
5
(5/5
Mussorgsky: Udstillingsbilleder. + Liszt: Harmonies du Soir + Rigoletto variations. Heine Skov Jensen. 1 CD. Classico 917
Der er ingen tvivl om at Udstillingsbilleder hører blandt de mest elskede værker i klaverlitteraturen, selv om det oftest høres i orkesterversionen instrumenteret af enten Ravel eller Shostakovich. Mange tror, at man skal udenlands for at finde en god version at dette klaverværk. Dette er slet ikke tilfældet. En af de bedste fortolkninger jeg endnu har hørt er denne version med den danske pianist Heine Skov Jensen, tillige er lyden rigtig god. Anbefales ubetinget.
 
Anders Vinther

Oct 8, 2017
5
(5/5
Beethoven: Klaverkoncert nr. 1-5. Michael Roll, RPO. Howard Shelley. 3 CD. Membran
Nu er det så nemt at vælge en af snob versionerne med nogle store kendte navne. Men man bliver tit snydt. For ikke alle er i den samme klasse som denne her udgave. Faktisk hører denne samling af Beethovens klaverkoncerter til blandt mine absolutte favoritter. Anbefales ubetinget.
 
V Anders

Sep 19, 2017
5
(5/5
Bobby McFerrin & Chick Corea: The Mozart Sessions. 1 CD. Sony
Musikalsk helt ud over det sædvanlige.
 
Anders Vinther

Sep 15, 2017
5
(5/5
Vivaldi: Sene violinkoncerter. Giuliano Carmignola. 1 CD. Sony
Giuliano Carmignola hører utvivlsomt blandt de 3-4 allerdygtigste nulevende violinister i dag.Det er rigtig som nogle påstår, at Vivaldi godt kan lyde lidt ensformig i mange af hans koncerter. (Jeg kan huske en anmeldelse jeg læste en gang, hvor han skrev, at Vivaldi ikke havde skrevet 600 koncerter, men en koncert 600 gange!) Dette gælder absolut ikke denne plade, det er 6 af de bedste barokviolinkoncerter der overhovedet er skrevet, og utrolig viritoust udført af ovennævnte. Anbefales ubetinget.
 
Anders Vinther

Sep 12, 2017
5
(5/5
Mahler: Symfoni nr. 1-10. Simon Rattle dirigerer BPO & WPO. 14 CD. EMI
Simon Rattle har altid været en fremragende fortolker af Mahler. I den prestigefyldte EMI Great Recordings of the Century serie, nåede han at få hele 3 titler med fra denne Mahler cyklus, som kun bestod af i alt 150 titler alle udvalgt at "The Grammophon".
 
Anders Vinther

Sep 12, 2017
5
(5/5
Mahler: Symfoni nr. 1-10. Simon Rattle dirigerer BPO & WPO. 12 CD. Warner
Simon Rattle har altid været en fremragende fortolker af Mahler. I den prestigefyldte EMI Great Recordings of the Century serie, nåede han at få hele 3 titler med fra denne Mahler cyklus, som kun bestod af i alt 150 titler alle udvalgt at det førende engelske musiktidsskrift "The Grammophon".
 
Anders Vinther

Sep 12, 2017
5
(5/5
Beethoven: Klaversonate nr. 1-32. + Bagateller. Stephen Kovacevich. 9 CD. Warner
Er man glad for gode fortolkninger kombineret med en fremragende optageteknik er det denne version man skal vælge.

Kovacevich har altid været en af mine egne yndlings-pianister. I midt 1990'erne blev der lidt forvirring, da han skiftede navn. Han hed tidligere Steven Bishop Kovacevich.

Et CD sæt med exellent lyd til en suveræn pris.
 
Anders Vinther

Sep 5, 2017
5
(5/5
Myaskovsky: Cellokoncert. & Prokofiev: Symphony Concerto Opus 125. Rostropovich, Kondrashin. 1 CD. Russian Archives
To af de helt store russiske cellokoncerter, med den største russiske - og måske i det hele taget største og bedste cellist, Mstislav Rostropovich, og den store russiske dirigent Kirill Kondrashin ved rorpinden. Det er underligt at en komponist som Myaskovsky ikke er mere kendt for den brede befolkning end han er, Han skrev 27 symfonier, en masse fremragende kammermusik og altså denne cellokoncert. Snyd ikke dig selv for denne indspilning.
 
Anders Vinther

Aug 18, 2017
5
(5/5
Beethoven: Symfoni nr. 4 & 5. Christian Thielemann, Wiener Philharmoniker. 1 CD. Sony
En dejlig forfriskende udgave af to Beethovens mest kendte symfonier. Tidligere udsendt på DG
 
side: 12345