Teknisk fremragende lydende LP-vinyl plader

Producenter

Nyhedsbrev

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

PayPal

Teknisk fremragende lydende LP-vinyl plader

I Plade-Klassikeren har vi altid været kendt for at gå meget op i lydkvaliteten, og fremfor at købe testplader med underlige lyde eller et ligegyldigt indhold, har vi her samlet et udvalg af nogle af de bedst lydende LP -Vinyl plader med et ordentlig musikalsk indhold. Selvfølgelig er der forskel på hvor godt de forskellige plader er optaget, så...

I Plade-Klassikeren har vi altid været kendt for at gå meget op i lydkvaliteten, og fremfor at købe testplader med underlige lyde eller et ligegyldigt indhold, har vi her samlet et udvalg af nogle af de bedst lydende LP -Vinyl plader med et ordentlig musikalsk indhold. Selvfølgelig er der forskel på hvor godt de forskellige plader er optaget, så vi graduere dem rent optage teknisk efter følgende normer.

TG = Teknisk God. Hvilket vil sige, at pladen adskiller sig fra gennemsnittet ved at have en mere åben og naturlig klang.

TF. = Teknisk Fremragende. Hvilket vil sige, at pladen hæver sig niveau mæssigt over flertallet ved at have en fremragende dynamik, en rigtig klangbalance, et fremragende perspektiv, dvs. at både rummet og dets dimensioner fornemmes.

TE = Teknisk Excellent. Vores ypperste tekniske karakter, hvor alt er perfekt. Som f.eks. stereo og dybde perspektivet, klangbalancen, solister og evt. sangeres stemmer bliver gengivet åbent og uanstrengt. Dynamikken på pladerne er identiske med direkte skårne plader.

TE+ Hvor alle de tekniske ekstremer er samlet under et.

Forskellen mellem en TE og en TE+ plade kan kun høres på et virkeligt referenceanlæg.

TG/F & TF/E = Gennemsnittet af de ovennævnte grupper.

Mere

Teknisk fremragende lydende LP-vinyl plader 736 varer

pr. side
Viser 1 - 18 af 736
Viser 1 - 18 af 736