Saint-Saens. LP - Vinyl

Producenter

Nyhedsbrev

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

PayPal

Saint-Saens. LP - Vinyl

Camille Saint-Saëns var en fransk komponist (9. oktober 1835 - 16. december 1921).

Han blev af samtiden meget anerkendt for sine sprudlende musikstil, der forenede det mest pompøse fra romantikken med en for ham særegen impressionistisk klang og dynamik. Var oprindelig uddannet organist i Paris, og senere dirigent, skønt han sjældent selv dirig...

Camille Saint-Saëns var en fransk komponist (9. oktober 1835 - 16. december 1921).

Han blev af samtiden meget anerkendt for sine sprudlende musikstil, der forenede det mest pompøse fra romantikken med en for ham særegen impressionistisk klang og dynamik. Var oprindelig uddannet organist i Paris, og senere dirigent, skønt han sjældent selv dirigerede sine værker.

Han skrev tolv operaer (blandt andre Samson og Dalila), fem symfonier, fire symfoniske digte (blandt andre "Danse macabre"), kortere værker for orkester og solister (blandt andre "Dyrenes karneval"), samt utallige mindre korværker og kammermusik.

Hans hyppigst opførte værk er den tredje symfoni, der ofte betegnes "Orgelsymfonien", der helt usædvanligt er skrevet for symfoniorkester og orgel.

Alle de viste titler er på lager, og vi afsender samme dag som varen er blevet betalt.

Mere

Saint-Saens. LP - Vinyl 43 varer

pr. side
Viser 1 - 18 af 43
Viser 1 - 18 af 43