EMI Classics CD

Producenter

Nyhedsbrev

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

PayPal

EMI Classics CD

I perioden fra omkring 1958 frem til omkring 1985 havde EMI og Decca en speciel lydfilosofi der adskilte sig fra resten af pladebranchen. Deres plader lød dårligt på ringe anlæg, men fremragende på gode. Mens resten af branchen skar hele frekvensområdet væk i toppen og bunden så deres optagelser lød godt på alle low-fi og medium anlæg. Efterhånd...

I perioden fra omkring 1958 frem til omkring 1985 havde EMI og Decca en speciel lydfilosofi der adskilte sig fra resten af pladebranchen. Deres plader lød dårligt på ringe anlæg, men fremragende på gode. Mens resten af branchen skar hele frekvensområdet væk i toppen og bunden så deres optagelser lød godt på alle low-fi og medium anlæg. Efterhånden som stereo anlæggene blev bedre, kunne de fleste konstatere at EMI og Decca havde haft fat i den lange ende. 

Da Philips introducerede Compact-Disc'en i 1982, nægtede EMI at være med, da lydkvaliteten var alt for ringe. (Decca og DG var på det tidspunkt ejet af Philips så de kom med fra starten). Først et par år efter da standarden var blevet bedre kom EMI med. Og langt de fleste Hi-Fi entusiaster mener også EMI har været det selskab der har været bedst til at overføre LP'en fremragende lydkvalitet til CD'en.

Så hvis du vil have nogle af de største kunstnere til dato kombineret med en rigtig god lydkvalitet, så er det nu du skal benytte dig af chancen, da EMI efter nogle uheldige finansspekulationer er gået konkurs, og det selskab der har overtaget resterne ikke deler denne lydmæssige tankegang.

Mere

EMI Classics CD 105 varer

Underkategorier

pr. side
Viser 1 - 18 af 105
Viser 1 - 18 af 105