N

Producenter

Nyhedsbrev

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

PayPal

44 varer

Underkategorier

  • Nørgård, Per. CD

    Per Nørgård (født 13. juli 1932 i Gentofte) er en dansk komponist og er i sin generation den ledende skikkelse blandt danske komponister. Han startede allerede som dreng med at komponere musik til små sangtekster, som hans bror Bent skrev, og som sammen med avancerede tegnede billedshows blev opført under halvårlige familieforestillinger.

    Per Nørgaard er generelt en meget produktiv komponist, der i alt har komponeret mere end 300 forskellige værker med en samlet spilletid på mere end 90 timer. Det er eksempelvis mere end tre gange så meget som Carl Nielsens samlede produktion!

  • Nielsen, Carl. CD

    Carl August Nielsen (9. juni 1865 – 3. oktober 1931) var en dansk komponist og dirigent. Han skrev seks symfonier, tre koncerter for solo instrument (violin, fløjte & klarinet) og orkester, to operaer, seks strygekvartetter og anden kammermusik samt flere hundrede sange og andre vokalværker (kantater).

    Alle de viste titler er på lager

pr. side
Viser 1 - 18 af 44
Viser 1 - 18 af 44