Colin Davis på RCA CD

Katalog filter

Aktiverede filtre:
  Tilstand
  Producent
  Medie

  Producenter

  Nyhedsbrev

  Information

  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  PayPal

  Colin Davis på RCA CD

  Colin Davis på RCA CD.

  Colin Davis er vel nok den mest kendte af de nyere engelske dirigenter. (han døde i 2013 som 84 årig). Han var helt utrolig produktiv og nåede i sin 40 årige karriere at indspille i omegnen af 1.000 værker. Nogle af dem flere gange. Han var specielt anerkendt for hans fortolkninger af Berlioz, Mozart, Sibelius ...

  Colin Davis på RCA CD.

  Colin Davis er vel nok den mest kendte af de nyere engelske dirigenter. (han døde i 2013 som 84 årig). Han var helt utrolig produktiv og nåede i sin 40 årige karriere at indspille i omegnen af 1.000 værker. Nogle af dem flere gange. Han var specielt anerkendt for hans fortolkninger af Berlioz, Mozart, Sibelius og Tippett.

  Desværre kan man ikke købe dem som 'løse' Cd'ere mere. Men kun i en kæmpe klods på 51 cd's. Det syntes jeg ikke er rimeligt, så jeg har splittet et par af mine klodser op, og tilbyder dig dem her hver for sig. Den gang de var til at købe 'løse' var de alle normale fuldpris Cd's, men jeg har sælger dem her til midt-pris.

  Bemærk, at de i stedet for den sædvanlige plasticemballage, alle er omsluttet af et papcover, hvor alle de relevante oplysninger står bagpå. Tillige er emballagen ridsefri.

  Alle de viste titler er på lager, og afsendes samme dag som varerne er blevet betalt.

  Colin Davis på RCA CD.

  Colin Davis på RCA CD.
  Mere

  Colin Davis på RCA CD 28 varer

  pr. side
  Viser 1 - 18 af 28
  Viser 1 - 18 af 28