Lorin Maazel på RCA CD

Katalog filter

Aktiverede filtre:
  Tilstand
  Medie

  Producenter

  Nyhedsbrev

  Information

  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  PayPal

  Lorin Maazel på RCA CD

  Lorin Maazel på RCA CD.

  Lorin Maazel på RCA CD.

  Lorin Maazel (1930-2014) var en amerikansk dirigent og violinist der gennem 1990'erne var den højeste betalte dirigent i verden. Han stod i spidsen for både Cleveland Orchestra og Phittsburgh Symphony Orchestra. Selv om Maazel har lavet mange gode indspilninger var han kendt lidt i stil med Solti, for at være ...

  Lorin Maazel på RCA CD.

  Lorin Maazel på RCA CD.

  Lorin Maazel (1930-2014) var en amerikansk dirigent og violinist der gennem 1990'erne var den højeste betalte dirigent i verden. Han stod i spidsen for både Cleveland Orchestra og Phittsburgh Symphony Orchestra. Selv om Maazel har lavet mange gode indspilninger var han kendt lidt i stil med Solti, for at være noget af en effektjæger.

  Desværre kan man ikke købe dem som 'løse' Cd'ere mere. Men kun i en kæmpe klods på 30 cd's. Det syntes jeg ikke er rimeligt, så jeg har splittet et par af mine klodser op, og tilbyder dig dem her hver for sig. Den gang de var til at købe 'løse' var de alle normale fuldpris Cd's, men jeg har sælger dem her til midt-pris.

  Bemærk, at de i stedet for den sædvanlige plasticemballage, alle er omsluttet af et papcover, hvor alle de relevante oplysninger står bagpå. Tillige er emballagen ridsefri.

  Alle de viste titler er på lager og afsendes samme dag de er blevet betalt.

  Mere

  Lorin Maazel på RCA CD 13 varer

  Viser 1 - 13 af 13
  Viser 1 - 13 af 13