Bruckner: Symfoni nr. 4. Günter Wand, Køln Radio Symfoni orkester. 1 CD. RCA.

RD 68010

Ny vare

Anton Bruckner: Symfoni nr. 4. 'den romantiske'. Køln radio symfoni orkester bliver dirigeret af Günter Wand, i en optagelse fra 1976. TF

1 CD. RCA. RD 68010

*** Jeg anbefaler denne indspilning ***

Flere detaljer

På lager

5
5.00/5 - 2 anmeldelser

95,20 kr


Produkt information

MedieCD
AnbefalingAnbefalet indspilning
Teknisk kvalitetTF - Teknisk Fremragende

Yderligere information

Anton Bruckner: Symfoni nr. 4. 'den romantiske'. Køln radio symfoni orkester bliver dirigeret af Günter Wand, i en optagelse fra 1976. TF

1 CD. RCA. RD 68010

*** Jeg anbefaler denne indspilning ***

 

Symphony no 4 in E flat major, WAB 104 "Romantic" by Anton Bruckner 
 
Conductor: Günter Wand
Orchestra/Ensemble: Cologne Radio Orchestra
Period: Romantic
Written: 1874; Vienna, Austria 

Anmeldelser (2)

Anders Vinther

Jun 11, 2017
5
(5/5
Mange ved jeg af erfaring tør ikke kaste sig over Bruckner, da alle forventer noget ekstremt larmende. Bruckner er ikke larm, det er musik, faktisk meget iørefaldende, især hvis man starter med den 4. symfoni kaldet den romantiske. Günter Wand var kendt som en stor Bruckner specialist, Og dette er indspilningen man skal have. For nu at citere den nu pensionerede musikguru Erik Læssøe-Stilling. De tre store B er: Bach, Haydn og Bruckner. Få en oplevelse af de store her.
 
Anders Vinther

Sep 26, 2015
5
(5/5
Bruckner Symfoni nr. 4 ”den romantiske”. Blandt de rigtige Bruckner kendere, siger man, at kun tre dirigenter magter at få hele meningen ud af de magtfulde partiturer, og det Eugen Jochum, Günter Wand og Herman Abendroth.

For dem der ikke ved hvad Bruckner står for, er hans symfonier i den meget voldsomme ende. Gerne +120 mand i et orkester. Mange sammenligner ham med Mahler, men det er forkert, de har hvert sit tonesprog. Tonerne i en Bruckner symfoni er meget mere harmoniske. En god introduktion til Bruckner er den 4 symfoni, som vel også er den mest populære.

Denne Günter Wand indspilning står for de fleste som det nok bedste til dato er lavet, teknisk er den tillige fremragende optaget.
 
side:1

Bedøm produkt

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: