Mendelssohn: Klavertrio nr. 1 og 2. Trio Con Brio. 1 cd. CDK 1014. TF

CDK 1014

Ny vare

Felix Mendelssohn: Klavertrios, opus 49 & 66. Trio Con Brio, i nogle optagelser fra 2007.

1 CD. CDK 1014

Teknisk fremragende optagelse. TF

*** Jeg anbefaler denne indspilning ***

Flere detaljer

På lager

5
5.00/5 - 3 anmeldelser

79,20 kr


Produkt information

MedieCD
AnbefalingAnbefalet indspilning
Teknisk kvalitetTF - Teknisk Fremragende

Yderligere information

Felix Mendelssohn: Klavertrios, opus 49 & 66. Trio Con Brio, i nogle optagelser fra 2007.

1 CD. CDK 1014

Teknisk fremragende optagelse. TF

*** Jeg anbefaler denne indspilning ***

Anmeldelser (3)

American Record Guide

Jul 15, 2017
5
(5/5
American Record Guide skrev om trioens début cd: "One of the greatest performances of chamber music I've ever encountered . . . What stands out from this ensemble is the range of tone and sound . . . They command an amazing range of timbres. Melodies sing with an aching sweetness, or seduce with wild eroticism, or haunt with impenetrable mystery."
 
Anders Vinther

Jun 8, 2017
5
(5/5
Dette er en af de allerbedste kammermusik plader der nogensinde er lavet. De spiller helt forrygende, her er virkelig nerve i musikken, selv om det er et ord der tit bliver misbrugt. Men her er det helt på sin plads. Anbefales ubetinget.
 
Anders Vinther

Feb 4, 2014
5
(5/5
Felix Mendelssohn. Begge klavertrioer. Opus 49 & 66. Trio Con Brio, Copenhagen. De to klavertrioer af Felix Mendelssohn Bartholdy er blevet kaldt musikhistoriens bedste og mest velkomponerede i genren. Og noget er der om det. Her serveres de af et delvist dansk ensemble i absolut verdensklasse. Trio Con Brio, der består af danske Jens Elverkjær på klaver og de to koreanske søstre Soo-Jing Hong på violin og Soo-Kyung Hong på cello, der turnerer kloden rundt på livet løs. Selv verdens sureste klassiske tidsskrift ”The Grammophone” kalder dem “a superb greatly gifted chamber group”. Kort sagt et kammerensemble i topklasse. Dette er en af de allerbedste danske kammermusik plader der nogensinde er lavet. De spiller helt forrygende, her er virkelig nerve i musikken, selv om det er et ord der tit bliver misbrugt. Men her er det helt på sin plads. Anbefales ubetinget.
 
side:1

Bedøm produkt

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: