Categories

Manufacturers

Newsletter

Information

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

All Reviews

Søren Elbæk

Oct 7, 2020
5
(5/5
Italian Virtuoso Cello sonatas. Eva Kochenkova, Morten Mogensen. 1 cd. CDK 1063
Fantastisk!
 
Richard Nissen

Sep 10, 2020
5
(5/5
Puccini: la Boheme. Pavarotti, Freni. Karajan. 2 CD. Decca
Enestående, jeg har haft den i 25 år, man bliver aldrig færdig, TE+!
 
Richard Nissen

Sep 10, 2020
5
(5/5
Puccini: La Boheme. Robert Spano, Atlanta Symphony Orchestra & Chorus. 2 CD. (SACD) Telarc
Pragtfuld opførelse og teknisk helt enestående
 
V Anders

Aug 5, 2020
5
(5/5
Bach: Italiensk koncert, Chromatic fantasia and fugue. Andras Schiff. 1 DVD. Euroarts
Ingen andre kan spille Bach som Andras Schiff.Både den musikalske præstation, billedet og lyden er i særklasse
 
V Anders

Aug 5, 2020
5
(5/5
Nielsen Fynsk forår + Aladdin. Inga Nielsen. Odense SO. Tamas Vetö. 1 LP. Unicorn
Her til en af de rigtige Carl Nielsen klassikere. Fynsk forår med Inga Nielsen fra den gang hun var topform. En god plade med god lyd.
 
Georges Clasen

Jul 22, 2020
5
(5/5
Blue Ice. Action movie with Michael Caine og Sean Young. 101 min. 1 Videobånd
Amazing movie,one of that greatest, fantastic director,actors and English humor,a must
 
V Anders

Jun 19, 2020
Mozart: Alle 27 klaverkoncerter. Daniel Barenboim. 10 CD. Warner
Review is pending moderation
V Anders

Jun 19, 2020
Mozart: Alle 27 klaverkoncerter. Daniel Barenboim. 10 CD. EMI
Review is pending moderation
H Niels

Jun 19, 2020
5
(5/5
Søren Elbæk: Concertí for solo winds and strings. Vol. 1. Aalborg SO. 1 CD. CDK 1178
Jeg har i dag, fredag den 19. juni 2020, modtaget Søren Elbæks kompositioner med Aalborg Symfoni Orkester, Concerti for Solo Winds and Strings, Vol.1.

Det er musik, der nok er værd at lægge ører til, og jeg kan kun håbe på, at et volumen 2 også udkommer.
Jeg ved jo, at Søren Elbæk døde i en al for ung alder, uden at jeg dog ved, om de 3 sidste værker overhovedet blev færdigkomponeret, og om, hvis de eksisteret, de en dag udkommer op Pladeklassikeren.
Jeg håber!

Denne cd kan jeg varmt anbefale!
Niels Henriksen
 
Richard Nissen

Jun 17, 2020
5
(5/5
Puccini: la Boheme. Pavarotti, Freni. Karajan. 1 CD. Decca
Helt fantastisk flot sat op, lyden er enestående!
 
Page: 12345