Categories

Manufacturers

Information

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Last Product Reviews

Mendelssohn & Bruch: Violin Concertos. Itzhak Perlman, CGA. Bernard Haitink. 1 CD. Warner
Mendelssohn: Violinkoncert. & Bruch: Violinkoncert. Itzhak Perlman, Bernard Haitink. Denne indspilni ...
Feb 23, 2020
Mendelssohn & Bruch: Violin Concertos. Itzhak Perlman, CGA. Bernard Haitink. 1 CD. Warner
Mendelssohn: Violinkoncert. & Bruch: Violinkoncert. Itzhak Perlman, Bernard Haitink. Denne indspilni ...
Feb 23, 2020
Dietrich Fischer-Dieskau. Early recordings on Deutsche Grammophon. 9 cd. DG
Det er ret fantastisk at lytte til, hvordan den unge Dietrich Fischer-Dieskau formår at bruge sin s ...
Feb 21, 2020

All Reviews

N Andreas

Feb 23, 2020
5
(5/5
Mendelssohn & Bruch: Violinkoncerter. Itzhak Perlman, CGA. Bernard Haitink. 1 CD. Warner
Mendelssohn: Violinkoncert. & Bruch: Violinkoncert. Itzhak Perlman, Bernard Haitink. Denne indspilning er nok aldrig overgået rent kunstnerisk, den er optaget i 1983 og lyder tillige rigtigt godt. TG/F
 
N Andreas

Feb 23, 2020
5
(5/5
Mendelssohn & Bruch: Violinkoncerter. Itzhak Perlman, CGA. Bernard Haitink. 1 CD. Warner
Mendelssohn: Violinkoncert. & Bruch: Violinkoncert. Itzhak Perlman, Bernard Haitink. Denne indspilning er nok aldrig overgået rent kunstnerisk, den er optaget i 1983 og lyder tillige rigtigt godt. TG/F
 
W Per

Feb 21, 2020
5
(5/5
Dietrich Fischer-Dieskau. Tidlige optagelser på Deutsche Grammophon. 9 CD. DG
Det er ret fantastisk at lytte til, hvordan den unge Dietrich Fischer-Dieskau formår at bruge sin stemme på så mange forskellige komponisters meget forskellige værker!
 
Vinther

Feb 11, 2020
5
(5/5
Puccini: la Boheme. Pavarotti, Freni, Ghiaurov. Karajan, Berliner Philharmoniker. 2 LP. Decca
Dette er en af allerbedste la boheme der nogensinde er lavet.

Hør Pavarotti da han var allerstørst i både maveomfang og stemmepragt i duet med den den anden italienske superstjerne Mirella Freni. Det er så de små grå rejser sig på armene hver gang den bliver sat på afspilleren.

Karajans orkesterspil er sublimt. Interessere man sig lidt for lydkvalitet tilhøre denne optagelse noget af det bedste Decca nogensinde har lavet og det siger ikke så lidt. En rigtig TE (Teknisk Exellent) optagelse.
 
N Andreas

Jan 14, 2020
5
(5/5
Strauss: Komplette orkesterværker. Rudolf Kempe, Staatskapelle Dresden. 9 CD. Warner
Rudolf Kempe startede med at indspille al musikken for orkester inkl. koncerterne af Richard Strauss i 1970. Det har været en indspilningsrække alle har beundret. I 1976 var alt komplet indspillet og det har siden været i kataloget hos EMI. Nu har Warner Music overtaget indspilningerne og udgivet dem samlet i en boks. Udover alle de kendte værker som Also sprach Zarathustra, Don Juan og Alpesymfonien, er der alle koncerterne for violin, klaver (to for venstre hånd) og hornkoncerterne. Ret utroligt at det kan sælges til så lav en pris,
 
N Andreas

Jan 14, 2020
4
(4/5
Grieg: Klaver, + orkester, kammermusik, og vokal-værker. 13 CD. Warner
Her er alt det bedste af den norske nationalkomponist Grieg. De lyriske stykker, klaverkoncerten, symfonien, orkesterværkerne, Peer Gynt og de fine kammer musikværker. En stor samling af sangene og det hele med de bedste musikere og i fine indspilninger. Det meste blev indspillet på pladeselskabet EMI og de er nu samlet og udgivet i en boks af Warner og til en pris hvor alle kan være med. Hør Leif Ove Andsnes og cellisten Truls Mørk. Mange sange med Kirsten Flagstad og store dirigenter som John Barbirolli og Paavo Berglund.
 
N Andreas

Jan 14, 2020
5
(5/5
Beethoven: Samtlige strygekvartetter. Alban Berg Quartet. 7 CD. Warner
I perioden 1978-1983 indspillede Alban Berg Quartet alle Beethovens strygekvartetter. De fik hurtigt et stempel som de bedste og i lang tid var det svært for nogen strygekvartet at konkurrere med Alban Berg Quartet. Günther Pichler på førsteviolin var især kvartettens ankermand og den særlige gennemsigtige og meget elegante tone var han en stærk pionér for. Her er alle indspilningerne samlet til en pris der er til at forstå.
 
V Anders

Nov 4, 2019
5
(5/5
Bizet: Carmen. Price, Corelli. Freni, WPO. Herbert von Karajan. 3 CD. RCA
Her til den legendariske Carmen optagelse med den gudsbenåede amerikanske sopran Leontyne Price, der udfylder rollen som Carmen som ingen anden. Både Freni og Corelli er ligeledes på toppen af deres sangmæssige karriere.

At det er en af helt store Carmen indspilninger behøver du ikke kun at tage mit ord for, blot se alle de flotte anmeldelser sættet har fået ved trykke på det nedenstående link.
 
V Anders

Nov 4, 2019
5
(5/5
Bizet: Carmen. Price, Corelli. Freni, WPO. Herbert von Karajan. 3 LP. RCA. LSC 6199
Her til den legendariske Carmen optagelse med den gudsbenåede amerikanske sopran Leontyne Price, der udfylder rollen som Carmen som ingen anden. Både Freni og Corelli er ligeledes på toppen af deres sangmæssige karriere.

At det er en af helt store Carmen indspilninger behøver du ikke kun at tage mit ord for, blot se alle de flotte anmeldelser sættet har fået ved trykke på det nedenstående link.
 
V Anders

Nov 4, 2019
5
(5/5
Bizet: Carmen. Price, Corelli. Freni, WPO. Herbert von Karajan. 3 LP. RCA. LDS 6164
Her til den legendariske Carmen optagelse med den gudsbenåede amerikanske sopran Leontyne Price, der udfylder rollen som Carmen som ingen anden. Både Freni og Corelli er ligeledes på toppen af deres sangmæssige karriere.

At det er en af helt store Carmen indspilninger behøver du ikke kun at tage mit ord for, blot se alle de flotte anmeldelser sættet har fået ved trykke på det nedenstående link.
 
Page: 12345