Mussorgsky: Boris Godunov. Raimondi, Vishnevskaya, Rostropovich. 3 cd. Erato

680172

New product

Modest Mussorgsky: Boris Godunov. Raimondi, Vishnevskaya, Gedda, Rostropovich.

3 cd. Erato. 68017-2  Press read more

***Recommendation ***

More details

In Stock

5
5.00/5 - 1 review

159,20 kr


Data sheet

MediaCD
RecomandationRecommendation
Technical qualityTF - Technical Fabulous

More info

Modest Mussorgsky: Boris Godunov. Raimondi, Vishnevskaya, Gedda, Rostropovich.

3 cd. Erato. 68017-2

***Recommendation ***

 

Ruggero Raimondi (Boris Godunov), Vyacheslav Polozov (Gregory / Dmitri), Paul Plishka (Pimen), Galina Vishnevskaya (Marina), Nikita Storoyev (Rangoni), Romuald Tesarowicz (Vaarlam), Misha Raitzin (Missail), Kenneth Riegel (Prince Shuisky), Matthew Adam Fish (Feodor) & Catherine Dubosc (Xenia)

The Choral Arts Society and Oratorio Society of Washington & National Symphony Orchestra, Mstislav Rostropovich
 

 

Reviews (1)

Anders Vinther

Sep 23, 2014
5
(5/5
En af mine egne yndlingsoperaer er Boris Godunov. Den indeholder det hele, intriger, drama en grum hersker, og musikken er en fremragende ledsager til den dystre stemning. Der er ikke mange gode Boris'er tilbage i selskabernes kataloger. Selv om det for omkring 15 års tid nærmest gik sport i det, alle selskaber skulle lige pludselig have en Boris på programmet. Det kom der nu ikke meget ud ad, andet end en række elendige indspilninger. Jeg husker stadig med gru, den elendige Boris der kom med Gergiev på Philips. Samt den rædsomme Boris - Kirov teaterets orkestertrup og solister lavede i Århus koncerthus der vist og kom på plade.

Min egen yndlings udgave er stadig den gamle med Boris Christoff, Kim Borg og Dobrowen ved stokken, men det er en gammel sag, optaget i 1952 og i mono, og lyder teknisk også som sådan.

Men i 1987 lavede Rostropovich en fremragende Boris Godunov med Raimondi som Boris, den er næsten lige så god musikalsk som den ovennævnte, og lyden er fremragende. Jeg sidder faktisk og lytter til den lige nu, mens disse linjer skrives.

Anbefales ubetinget.
 
Page:1

Add Review

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category: